Van Pijn naar Zonneschijn.

Is het ook jouw droom om je leven vanuit harts contact ten volle te leven? Wil jij ook meer liefde, licht, zonneschijn en blijheid ervaren waardoor alles als vanzelf gaat? Dat is allemaal mogelijk! De weg die wij samen bewandelen is naar jouw binnenste. De pijnpunten die je hierbij tegenkomt worden helder en kunnen hierdoor worden losgelaten. Nee, het hoeft geen jaren te duren. De ervaring leert dat vijf Sensi-therapie behandelingen leiden naar het gewenste resultaat. 

Je neemt jouw leven weer in eigen hand waardoor je dicht bij jezelf kunt zijn en blijven.

Vanuit harts verbinding durf je jouw grenzen neer te zetten waardoor je liefdevol je feedback durft te geven.

Je zelfbewust en zeker van jezelf de verbinding durft aan te gaan, waardoor de ander je kan zien en horen..

Vitaliteit, balans, energiek

Je voelt jezelf vitaal, je eet en leeft gezond. Je ziet er goed en stralend uit van binnen én van buiten.

Vol vertrouwen en in je eigen kracht de wereld tegemoet treden.

Als je jouw telefoonnummer achterlaat, kunnen we samen kijken of Sensi-therapie geschikt is!

Wat anderen over mij zeggen

Voor ik bij Susan kwam was ik veelal moe en zat ik niet zo lekker in mijn vel. Met behulp van sensi therapie heeft ze mij geholpen om weer in balans te komen en een pijnstuk te helen. Ik voel me sindsdien prettiger in mijn lichaam. Ook gaf ze een aantal handige tips die mij verder hebben geholpen.

Lonneke Hoogerheide

Sensi-therapie is zeer zeker de moeite waard om te doen en te ervaren. Susan is een liefdevolle vrouw die je allerlei handvatten meegeeft en je kan helpen met welke vraag dan ook. Ben ontzettend blij dat ze op mijn pad is gekomen ze heeft me geholpen om mijn leven op orde te krijgen.

Anneke Tjipjes

Share This