Over Susan

Ik ben Susan Wesseling. Ik ben geïnteresseerd in de mens achter de mens. Wat hen bezighoudt en wat hun drijfveren zijn in het leven. Ik houd van diepgang in mijn leven en de spreekwoordelijke “koetjes en kalfjes” laat ik liever achterwege.

Jarenlang heb ik geworsteld met mijn eigen sensitiviteit. Sinds een jaar of 20 weet ik dat ik hoogsensitief ben en dat ik ben zoals ik ben en dát het een naam heeft. Naast mijn sensitieve darmen en mijn overgevoeligheid voor melkproducten en suikers, krijg ik heel veel informatie door via mijn zintuigen. Als kind wist ik dat er iets gebeurd was nog voordat het was uitgesproken. Hoe verwarrend is dat? Ik voelde me in ieder geval anders en dat werd niet altijd begrepen. Ik voelde het haarfijn aan als er iets gebeurt was. De trilling kon ik horen en voelen. Natuurlijk kon ik mezelf enorm goed aanpassen en raakte ik behoorlijk overprikkeld van de kleinste geluiden omdat mijn oren zo goed ontwikkelt zijn. Na mijn stoere periode die plaatsvond in mijn pubertijd, waarin ik alles heerlijk ontkende, ging de “beerput” open en moest ik er wel mee aan de slag. Ik was mezelf niet meer. De echte Susan was ondergesneeuwd geraakt waardoor ik uit contact was met mezelf. Dat voelde alsof ik een burn-out had.

Door met mezelf aan de slag te gaan en te zoeken wat ik nodig had om me persoonlijk te ontwikkelen, ben ik gaan voelen en ervaren wat werkt voor mij. Het werd voor mij steeds meer helder wat de kern van veel problemen is: het gebrek aan zelfvertrouwen leidt je weg uit het contact met jezelf. Ik ben dankbaar dat ik mijn persoonlijke proces ben aangegaan en nog ben ik zo nu en dan even weg bij mezelf. Gelukkig kan ik door het geleerde weer toe te passen, mezelf weer liefdevol bij de hand nemen. Ik ben een hoogsensitieve vrouw met veel kwaliteiten en heb mezelf weer in de armen gesloten. Ik heb de regie over mezelf én mijn leven weer in eigen handen. Mijn gevoeligheid is vóór mij gaan werken en deze zet ik in als het nodig is.

Ik dans vaak en zing eigenlijk altijd. Hierdoor blijf ik in contact met mezelf. Om de verbinding te onderhouden mediteer ik dagelijks en wandel ik graag in de Noord-Hollandse duinen. Misschien is dit nog een goeie tip voor jou!

Ik hoop jou binnenkort te ontmoeten!

Hartegroet,

Susan.

 

Ben jij nu klaar om aan jouw stress en overprikkeling te gaan werken waardoor jij jouw dromen waar kunt maken?

Wil jij inzicht krijgen in jezelf waardoor jij nog meer van jouw leven kunt genieten? Kom dan nu in actie en schrijf je in voor een gratis inzicht sessie. Hierdoor wordt het jou duidelijk waar jouw belemmeringen zitten, waardoor jij nog niet dát uit jouw leven hebt gehaald wat erin zit. Dus neem vandaag nog contact met mij op voor deze gratis sessie. Vul onderstaand contactformulier in zodat wij met elkaar in contact kunnen komen.

Contactformulier

13 + 15 =

Share This