Wat mijn cliënten zeggen:

De Sensi behandeling is zeer waardevol voor mij geweest omdat ik ontdekte dat ik nog steeds anticipeerde op een oude beslissing en daar helderheid in heb gekregen. Ik kan nu oefenen om iets nieuws in te zetten.

Esther Schaap

Dank je wel voor je Sensi behandeling. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat doorwerken maar ik vond het in elk geval prettig en heb echt het gevoel dat er nog steeds spanning aan het afvloeien is via mijn tintelende voeten.

Monique

Nogmaals heel veel dank voor je heerlijke , bijzondere behandeling. Ik voel het nog steeds na. Je bent een geweldige Sensi-therapeut, met een gouden toekomst! Je doet prachtig werk, met je hart en je fijne handen.

Marita Olbers

Sensi-therapie is zeer zeker de moeite waard om te doen en te ervaren. Susan is een liefdevolle vrouw die je allerlei handvatten meegeeft en je kan helpen met welke vraag dan ook. Ben ontzettend blij dat ze op mijn pad is gekomen ze heeft me geholpen om mijn leven op orde te krijgen.

Anneke Tjipjes

Ik ben een aantal keer bij Susan geweest voor een Sensi-therapie behandeling, en heb mooie ervaringen gehad. Ik vind Susan een hele fijne therapeut; ze Is heel gevoelig en heeft veel talent. Ook creëert ze een fijne rustgevende sfeer waarin je echt heel ontspannen én jezelf kunt zijn. Ik zou Susan als SensiPlus therapeut, zeker aanraden!
Ursula Stroeken

Bedankt voor de kennismaking met Sensi. Voor mij een bijzondere ervaring. Het gaat je zeker lukken om daar “mooie dingen” mee te doen.

Henk

 Voor mijn bovenste beste Sensi Suus-zus. Top dat je bent geslaagd! Dat er maar veel mensen van jouw input/behandeling baat hebben. Geniet!

Maike

Voor ik bij Susan kwam was ik veelal moe en zat ik niet zo lekker in mijn vel. Met behulp van sensi therapie heeft ze mij geholpen om weer in balans te komen en een pijnstuk te helen. Ik voel me sindsdien prettiger in mijn lichaam. Ook gaf ze een aantal handige tips die mij verder hebben geholpen.

 

Lonneke Hoogerheide

Eerst was de situatie als volgt, ik kwam binnen met een linkerarm die pijnlijk was en tintelingen gaf in mijn arm en hand. Daarnaast had ik al enige tijd een  “brok” in mijn keel.

 

De situatie nu is dat de brok in mijn keel nog wel aanwezig is, maar ik helderder heb waar die voor staat en handvaten heb om de ruimte erom heen groter te maken. Meer ademruimte zeg maar. Mijn arm voelt een stuk rustiger.

Het meest waardevol voor mij is geweest het zien van een oude beslissing waarop ik nog steeds op anticipeerde waar ik helderheid in heb gekregen. Nu kan ik oefenen om iets nieuws in te zetten.

 

De vakkundigheid (met veel aandacht en wetendheid voor dat wat nodig is) van Susan en het vertrouwen in haar heeft mij doen besluiten voor een Sensi behandeling te gaan.

 

Ik beveel dit aan aangezien de werkwijze van Susan er 1 is die werkzaam is op de diepere lagen, thema’s en vandaar uit het lichaam en de ziel uitgenodigd wordt tot het zelfhelende vermogen.

 

Dankbaar ben ik voor de behandeling op zich, de wijze waarop Susan werkt met zeer aandacht en precisie en het inzicht die ze me gegeven heeft.

Esther Schaap

Hallo Susan, je hebt mij gevraagd mijn ervaringen met jou en je behandeling te delen. Natuurlijk doe ik dat graag, want positief nieuws mag de ruimte in!
De reden dat ik jou gebeld heb, was ten eerste omdat ik zelf masseuse ben, met mensen werk en soms tegen mijn hooggevoelige grenzen loop. De opleiding die jij gedaan hebt, spreekt mij erg aan en ik vond dat ik dan eerst maar eens zelf moest ondervinden wat een sensi therapeut precies doet, voor ik eventueel met de opleiding begin. Jij was 1 van de therapeuten die in deze regio als sensi therapeute werkt en je sprak mij qua leeftijd en uitstraling het meeste aan. Tijdens de behandeling loop je absoluut tegen dingen aan, ook als je je niet bewust bent hoeveel last je nog hebt van “oud zeer” en hoe dat je kan beperken. Ik was verrast door alle verschillende disciplines die worden gebruikt (daar hou ik van!) en ook verrast hoe makkelijk ik alles kon loslaten bij jou. Resultaat wat ik nu, na 1 behandeling (er volgt er nog 1) kan merken, is dat ik makkelijker accepteer dat ik grenzen heb, waarbij ik niet bedoel dat ik dan geen uitdagingen meer aanga, maar dat ik ook hulp kan aanvaarden als er echt even een grens bereikt is. Verder voel ik dat er nog wel wat meer duidelijkheid mag komen en ik kijk uit naar de volgende behandeling! Warme groet, Rineke

Rineke Zaal

Wat vond ik het leuk om een uitnodiging te krijgen via FB om bij je te komen en te ervaren wat Sensi Therapie biedt.
Op het moment dat ik bij je kwam, was ik voor bezig met een stuk in mezelf aan te gaan dat niet in mijn eentje lukte.
Daar heb je me een stuk bij geholpen om op jouw manier mijn lichaam en ziel aan te spreken.
De meridiaan punten aanraken en de gevoelige voelen en daar uitleg over krijgen vond ik erg interessant en zinvol om ‘dat stuk in mezelf’ meer aan te spreken.
In de loop van de sessie zat ik rechtop en heb je met de energie de stroming weer sterker laten worden in mijn lichaam; direct voelbaar was dat.
Er kwam veel vermoeidheid los naderhand en dat was goed.
Ook heb je me een Engelenkaart laten trekken naderhand en deze is nog steeds van toepassing.
Ik lees de tekst af en toe weer even en laat het op me inwerken; het klopt precies en helpt me nog steeds!
Dank je wel!

Marieke Zijlema

Yogadocent en natuurlijk coaching

Lieve Susan,

Vanuit mijn hart een bericht aan jou:
Levende vanuit mijn hoofd was ik helemaal het contact met mezelf en de grip op mijn leven kwijt. Mij was nooit geleerd om te gaan met alle prikkels die ik van mezelf en anderen binnenkreeg. Jij hebt me letterlijk wakker geschut en me voor het eerst geleerd om te luisteren naar mezelf, naar mijn hart, te luisteren wat mijn lijf me verteld. En wat je me vooral hebt geleerd om vooral bij mezelf te blijven en me niet te laten afleiden van wat anderen misschien wel zouden kunnen denken. Ik kan me nu veel beter focussen. Ik voel me bevrijdt en heel erg opgelucht! Nu ik beter voor mezelf zorg, kan ik ook beter voor anderen zorgen en mezelf meer onderscheiden op mijn werk.

Onwijs bedankt voor de inspirerende en bijzondere sessies!

Heel veel Liefs,

Elsje

Sensi in het nieuws

Uit je hoofd in je hart (artikel uitkijkpost 2)

Uit je hoofd in je hart (Nieuws)

Share This