Sensi Therapie

 Van Pijn naar Zonneschijn.

Waarom raak ik elke keer overprikkelt als alles me teveel wordt?

Dat ik daardoor het contact met mezelf en de ander kwijtraak en ik controle nodig heb om me staande te kunnen houden?

Voel ik me dan zo kwetsbaar in het stellen van mijn grenzen dat ik dáár steviger in zou willen staan?”

Ik merk dat ik me soms schuldig voel of me schaam, terwijl ik me graag vrij zou willen voelen. Als ik werkelijk naar mijn hart luister weet ik dat het anders kán!”

Is het ook jouw droom om je leven vanuit harts contact ten volle te leven? Wil jij ook meer liefde, licht, zonneschijn en blijheid ervaren waardoor alles als vanzelf gaat? Dat is allemaal mogelijk! De weg die wij samen bewandelen is naar jouw binnenste. De pijnpunten die je hierbij tegenkomt worden helder en kunnen hierdoor worden losgelaten. Nee, het hoeft geen jaren te duren. De ervaring leert dat vijf Sensi-therapie behandelingen leiden naar het gewenste resultaat. 

Ervaar jij jouw hoogsensitiviteit, stress en overprikkeling als een last? Wil jij hier zo snel mogelijk iets aan gaan doen, zodat jij weer zonneschijn gaat ervaren in jouw leven? Neem dan vandaag nog contact met mij op door onderstaand contactformulier in te vullen.

15 + 2 =

Wat mijn cliënten over Sensi-therapie zeggen

Voor ik bij Susan kwam was ik veelal moe en zat ik niet zo lekker in mijn vel. Met behulp van Sensi therapie heeft ze mij geholpen om weer in balans te komen en een pijnstuk te helen. Ik voel me sindsdien prettiger in mijn lichaam. Ook gaf ze een aantal handige tips die mij verder hebben geholpen.

Lonneke Hoogerheide

Ik ben een aantal keer bij Susan geweest voor een Sensi-therapie behandeling, en heb mooie ervaringen gehad. Ik vind Susan een hele fijne therapeut; ze Is heel gevoelig en heeft veel talent. Ook creëert ze een fijne rustgevende sfeer waarin je echt heel ontspannen én jezelf kunt zijn. Ik zou Susan als SensiPlus therapeut, zeker aanraden!

Ursula Stroeken

SensiPlus-therapie

De methode helpt jou om helderheid te creëren en duidelijk te krijgen wat jij nodig hebt om je gezond en stressvrij te voelen. Je wordt als het ware wakker geschud en op basis daarvan kom je weer in contact met jezelf. Je wordt uitgenodigd om uit het hoofd te gaan en in je hart te voelen wat jij nodig hebt. Nieuwe keuzes maken is het logische gevolg daarvan waardoor jij weer moeite loosheid kunt ervaren. SensiPlus-therapie is prima te gebruiken naast jouw eventuele medische behandeling.

Voor wie ?

Sensi therapie is geschikt voor jou als vrouw en moeder. In het bijzonder voor de hooggevoelige mens van deze tijd. Je kunt daarbij denken aan AD(H)D, snel overprikkeld zijn, stress, burn out, allergie, overgangs klachten, voedingsintolerantie en eczeem.

Het is een prachtige aanvulling de inzichtelijk maakt waar de oorzaak van de klachten vandaan komen Je wordt uitgenodigd om in je kracht te gaan staan, als je de stap durft te nemen om aan jezelf te gaan werken.

Share This