Het Geluksteam van Heiloo

Het Geluksteam Heiloo, bestaande uit Carla Sijtsma, Ingrid Molen en Susan Wesseling, introduceren de Geluksroute Heiloo op 16 en 17 juli 2016. Het motto: “Happiness is only real, when shared” [“Geluk is pas echt wanneer het wordt gedeeld” – vertaling van de redactie] is een quote van Christopher McCandless uit de film Into the wild.

De intentie van de Geluksroute is dat op diverse locaties in Heiloo activiteiten zoals, workshops, traktaties, aandacht, verrassingsacties op straat etc. vrij toegankelijk worden aangeboden, zowel door particulieren als door winkeliers die graag willen delen waar zij gelukkig van worden.

De uitnodiging is simpel; waarvan word je gelukkig en wil je dat doorgeven als geluksbrenger? Of ben je nieuwsgierig waarvan anderen gelukkig worden en wil je dat komen ervaren als geluksplukker? Deze ongedwongen uitwisseling staat garant voor mooie ontdekkingen en inspirerende ontmoetingen.

Je gelukkig voelen, betekent voor ieder mens iets anders, maar wat hetzelfde blijft, is dat ons geluksgevoel toeneemt als we het met anderen delen. En dat is vaak niet gekoppeld aan materie, maar aan onze talenten, onze bereidheid om aandacht voor elkaar te hebben en aan onze potentie om geluk te ervaren en dit te delen.

Voor meer informatie kun je kijken op www.geluksroute.nu/editie/heiloo.

Ik hoop jou te ontmoeten.

GELUK IS: UIT JE HOOFD GAAN EN VOELEN WAT JIJ NODIG HEBT.

 

Susan Wesseling

Helender Wijze, praktijk voor energie en balans

www.helenderwijze.nl
@helenderwijze
Jouw deelname aan de geluksroute door Heiloo zal daverend zijn!       

Ik neem jou mee jouw lijf in met een schaterende lachmeditatie. Tijdens het lachen wordt alles losgeschud. Je lichaam voelt dan vitaal, ontspannen, vrolijk en open aan. Als klap op de vuurpijl… Het gelukshormoon endorfine wordt aangemaakt. Dat is nu precies waar we ons dit weekend allemaal op richten want:  Gelukkig zijn met je-ZELF, dát is het mooiste geschenk!

Voordat we beginnen met schaterlachen doen we een warming-up én aandachtsoefeningen. Hierdoor schakelen we het denken uit en kunnen we landen in ons lijf.

Als alle lachsalvo’s zijn gedoofd liggen we nog even in stilte na om te voelen wat het lachen met ons gedaan heeft. We kunnen dan genieten van het moment, de rust en de ruimte in ons. Na afloop is er nog tijd om met elkaar te delen.

De lachmeditatie wordt gehouden in de Hofdijk school, Mariënstein 178a 1852 SN Heiloo. Loop over de stoep om het gebouw heen dan rechts het hek door. De lachmeditatie wordt gehouden van 10.30 tot 11.30 uur.

Je kunt me bereiken op 06-496 10166.

 

 

Share This