Gratis opfrismeditatie 

Meditatie is dé basis om met aandacht, rust in jezelf te creëren, waardoor stress verdwijnt en rust verschijnt. 

Door deze meditatie met regelmaat te doen verdwijnt de overprikkeling, waardoor jij weer bergen kan verzetten. 

Meld je hiernaast aan voor deze meditatie waardoor je:

N

de dag weer fris en vol energie kunt beginnen.

N

lekker rustig en ontspannen kunt slapen.

N

in het “hier en nu” kunt zijn en blijven.

N

met aandacht en liefde naar jezelf en anderen kunt zijn.

N

Kunt laten zien wie jij werkelijk bent!

Wil jij op een nog dieper niveau kijken, voelen, ervaren en loslaten? Kies dan voor mijn Sensi-plus programma van Pijn naar Zonneschijn.

Geschreven door: Susan Wesseling

Mediteren is voor mij een fijne manier om de rust in mezelf terug te brengen en me te verbinden met wat er op dat moment speelt. Dat geldt voor mijn lichaam, geest én voor mijn omgeving. Om jou te laten ervaren wat mediteren met je kan doen, heb ik deze meditatie voor jou opgenomen. Je wordt uitgenodigd om bij jezelf te voelen wat belangrijk is voor JOU!

Susan Wesseling, SensiPlus-therapeut bij Helender Wijze, praktijk voor energie en balans
Share This