E-Zine: Is het drinken van water echt zo belangrijk?

Wat een feest! Mijn nieuwe website Helender Wijze is vernieuwd. Mijn blog staat erop en vele andere vernieuwingen zijn toegevoegd.

In deze mooie mei-maand gaat mijn blog over water. Is het drinken van water van levensbelang? Hoe denk jij daarover? Ik ben me erin gaan verdoepen en hoe ik erover denk is te lezen in mijn blog.

Na een Sensi-therapie behandeling is mijn advies om veel water te drinken. Waarom is dat eigenlijk belangrijk? Tijdens de behandeling komen allerlei giftige afvalstoffen vrij. Deze kunnen het beste je lichaam zo snel mogelijk verlaten. De afvalstoffen worden dan met het water uitgescheiden.

Kort geleden was ik mijn teksten aan het afronden voor mijn twee nieuwe websites. Eén daarvan, Helender Wijze, is nu in de lucht.

Mijn andere website laat ook niet lang meer op zich wachten! Dit wordt een website speciaal voor jouw kind. Hierin staat de methode “Ik leer anders” centraal en natuurlijk ook Sensi-therapie voor kinderen. Twee prachtige methodes waarin de kinderen al veel successen hebben geboekt. De website wordt “Andere Kijk op Dyslexie” genoemd. Ik geef een seintje als deze website ook de “lucht in gaat”.

Als ik druk bezig was om teksten te schrijven, was ik vaak zo geconcentreerd, dat ik de dingen om mij heen vergat. Het drinken van water schoot er dus wel eens bij in. Tsja en dan….?

Wat komt er in mijn blog nog meer aan bod:

N

Waarom het belangrijk is om water te drinken?

N

Hoeveel water moet je per dag drinken?

N

5 Signalen van uitdroging

N

Tips om van het drinken van water een dagelijks feestje te maken!

N

Een maandelijkse affirmatie om positief over jezelf en anderen te denken.

N

En nog véél meer!

Omdat ik met Sensi-therapie regelmatig vrouwen en kinderen behandel die een allergie of intolerantie hebben, heb ik daarover een citaat gevonden in het boek “Water; het goedkoopste medicijn voor je gezondheid, voor genezing, voor je leven van Dr F. Batmanghelidj” een aanrader om te lezen. In mijn Blog heb ik wat items uit zijn boek gebruikt: Allergieën en het immuunsysteem en Onderdrukking van allergieën in het immuunsysteem.

Neem ook een kijkje op mijn vernieuwde website www.helenderwijze.nl en luister onder het genot van een glaasje water voor of achteraf, naar mijn meditatie!

Ik wens je een heerlijke maand toe! Enne… Proost!

 

Groetjes Susan.

Bekijk mijn blog hier!

Share This