Gratis E-book met 4 Fantastische Tips voor een
Gezond en Stressvrij Leven.

Ik heb een vraag aan jou:”Wil jij een stressvrij en gezond leven?” én heb jij om dat te bereiken, behoefte aan tips en trics?

Dan zijn dit E-book én als bonus de verfrissende meditatie, een goeie investering voor jou om daarmee aan de slag te gaan!

In mijn praktijk en op social media merk en lees ik dat hoogsensitieve vrouwen de lat voor zichzelf veel te hoog leggen en dat ze daardoor stress en overprikkeling ervaren. Ik ben zelf al mijn hele leven ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit. Daar heb ik in mijn leven regelmatig mee geworsteld, ook toen ik nog heel jong was. Toen ik een jaar of 30 was ben ik mijn HSP-zijn gaan omarmen en ben ik mijzelf persoonlijk gaan ontwikkelen. Ik kon weer bij mijn helder weten,-horen én -voelen komen. Mijn volgende stap was om een opleiding te doen om hoogsensitieve vrouwen en kinderen te helpen. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met mijn praktijk Helender Wijze en beoefen ik SensiPlus-therapie. Je kunt op je vingers natellen dat er veel vrouwen bij mij komen die hoogsensitief zijn en regelmatig stress en overprikkeling ervaren. Voor mijzelf  vond ik het tijd worden om voor deze groep een E-book te schrijven. In dit E-book staan tips en oefeningen die je “tussen de bedrijven door”, kunt doen. Tijd nemen voor jezelf is tegenwoordig een kunst. Het mag niet teveel tijd kosten omdat daar gevoelsmatig vaak geen tijd voor is.

Hieronder noem ik 5 resultaten die jij kunt behalen, als jij mijn E-book met als bonus de verfrissende meditatie download:

N

Dat jij jezelf heel eenvoudig weer op kunt laden (tussen de bedrijven door!)

N

Een betere nachtrust

N

Dat jij jouw dag weer fris en vol energie kan beginnen.

N

Dat jij op een positieve manier in jouw leven wil stáán

N

Dat een goede spijsvertering van belang is voor een gezond lichaam

Kun jij niet wachten om met mijn tips aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in! Je ontvangt dan mijn E-book in jouw mailbox. 

Wil jij dit fantastische E-book boordevol tips en trucs lezen zodat jij:  

N

De regie over jezelf én jouw leven weer terugkrijgt

N

Die felbegeerde vrijheid ten volle kunt voelen en ervaren.

N

Weer gezond en stressvrij kunt leven

Meer over mij:

Ik ben Susan Wesseling, ik help hoogsensitieve vrouwen die door een te hoge lat regelmatig stress en overprikkeling ervaren, waardoor ze de regie over hun eigen leven zijn kwijt geraakt. Door met hun gevoeligheid aan de slag te gaan leren mijn cliënten in vrijheid hun keuzes te maken. Hierdoor worden zij zelf verantwoordelijk voor wat zij belangrijk vinden in hun leven.

Share This