Body Mind Release Therapie

Uit onderzoek is gebleken dat 95% van jouw ballast wordt veroorzaakt door belemmerende gedachten en overtuigingen. Deze gedachten en overtuigingen zorgen ervoor dat jij vaak in hetzelfde kringetje door blijft draaien, terwijl je diep in je hart iets heel anders zou willen.

N

Wil jij een gelukkig leven waarin ontspanning, (zelf) vertrouwen, positiviteit en levensvreugde op nummer 1 staan?

Maar…. Is de werkelijkheid anders en loop jij al een tijdje rond met gevoelens als spanning, stress, somberheid, vermoeidheid of lichamelijke klachten en maak jij je daar zorgen over?

N

Kan jouw huisarts hier geen medische oorzaak aan koppelen en heb jij het advies gekregen om het rustig aan te doen en wat tijd voor jezelf te nemen?

Of heb jij misschien onderdrukkende medicijnen gekregen om de dag mee door te komen die er niet voor zorgen dat de daadwerkelijke oorzaak wordt aangepakt?

N

Vraag jij jezelf af ‘wat nu’? Wat heb ik nodig om mezelf weer goed te voelen, meer energie te hebben, gelukkig te zijn en weer een doel in mijn leven te ervaren om een stap voorwaarts te zetten?

Dan is de Body Mind Release therapie voor jou dé oplossing!

Tijdens de sessies stem ik de behandelmethode specifiek op jou af. In de tijd die jij nodig hebt, verminderen jouw klachten en merk je dat jij jezelf weer blij en gelukkig gaat voelen. Binnen de BMR is de mogelijke oorzaak van jouw klachten volledig in kaart gebracht en die kan ik voor jou uittesten. Vervolgens leer ik je hoe je de oorzaak van jouw klachten kunt loslaten en positieve gevoelens weer terug kunt halen

Dus…

Wil jij van jouw steeds maar terugkerende gedachten en klachten af? Neem dan het heft in jouw handen en investeer in jezelf. In 6 tot 8 weken ga jij een wereld van verschil ervaren én krijg jij tools in handen om jouw leven blijvend te veranderen!

Maak vandaag nog een afspraak, zodat ik je nog meer kan vertellen én jou kan helpen om het geluk te vinden in JEZELF! In onderstaand invulformulier kan jij jouw gegevens invullen zodat we met elkaar in contact kunnen komen.

3 + 2 =

Share This