Blog

3 tips voor geluk in jouw leven.

3 tips voor geluk in jouw leven.

Geluktip 1: Wees je bewust van het nu. Heb jij wel eens last van een ondefinieerbaar gevoel dat er iets te gebeuren staat waar jij geen vat op hebt? Dit kan angstig voelen. Dit gevoel van angst heeft bijna altijd betrekking op iets wat in de toekomst gaat gebeuren....

Lees meer
Voel jij grond onder je voeten?

Voel jij grond onder je voeten?

Ik kwam en week geleden op facebook een filmpje tegen over de ballonnen oefening. Het was een doeltreffende oefening om te laten zien of je wel of niet goed met je voeten op de grond staat. Nadat ik het filmpje gezien had was de titel voor mijn blog voor deze maand...

Lees meer
Voel jij je ook een spons?

Voel jij je ook een spons?

Welkom op mijn blog Het is mijn eerste. Ik voel me dankbaar dat jij 'm nu aan het lezen bent. De meeste personen die ik voor een Sensi-therapiebehandeling op mijn pad krijg zijn hooggevoelig. Meestal zijn het vrouwen en kinderen. Van de vrouwen die veelal moeder zijn...

Lees meer
Share This